Lonely together

Lonely together spelar han, den talangfulle Avicii. Det sägs att han var introvert, kanske blev livet i rampljuset utan återhämtning för mycket för honom, vad vet jag.

❄️❄️

Här hemma går dagarna och livet ibland i ett, de flyter ihop med jobb, familjeliv och vardagstrubbel.                        

Förr hade jag en vision om att som familj äter man alla måltider tillsammans och att se på tv i olika rum är lika med början till splittring. Som familj är man en ständig  enhet.

💜💜

Det kunde vara rätt så krävande att alltid tänka att alla andra är konstant överlyckliga, som en enda stor Cosby-familj och att varje undantag måste ses som ett misslyckande.

💚💚

Idag vet jag bättre. Ibland behöver man vara ifred, både liten som stor. Göra de som för stunden känns bra, se på det program man helst vill, äta den mat man för dagen vill, på vilken tid man själv vill.

🌸🌸

Liksom vara själv, fast ändå tillsammans. I olika rum men i samma hus. Så måste det få vara när det tuffar på för snabbt, när inte tiden för att andas djupt kanske inte för tillfället finns, då måste man lägga undan tankarna om hur det ska vara och hur alla andra säkert (inte) har det.

☘️☘️

Och så plötsligt samlas alla igen från sina små hörn, återigen fulltankade med energi. 

Det var ingen stor familjemiddag eller stadsutflykt som behövdes, bara något så simpelt som att vara lite Lonely together. 

#introvert #hsp #blogg #bloggse #högkänslighet

(null)


Kommentera här: