Drömmar inför nya året

Det här med att hitta sin personlighet och hur man är, det är riktigt skönt. Att kunna acceptera vissa saker och inte försöka ändra dem, inte ha som mål att förändra eller som nyårslöfte att bli annorlunda i sin personlighet. Jag tror inte på det.
Det är riktigt skönt.

Dock kan man ju inte bara luta sig tillbaka, utvecklas behöver man alltid.
Inför 2018 hade jag som "löfte" att köra mer bil. Ett kanske konstigt löfte i dessa miljö-tänktider, men för min del innebar det en större frihet.
Jag bor, jobbar och handlar på samma lilla ort och därför har bilkörningen aldrig varit så stor och därmed har jag aldrig fått in flytet att tycka bilkörning är helt okej.
Det senaste året har jag faktiskt kört mer bil, och tycker inte längre det är en big deal, det är inte heller automatiskt min sambo som sätter sig på förarplatsen när vi ska ut och åka, vilket för mig innebär en liten vinst här i livet och mindre oro, då jag förut kunde oroa mig flera dagar i förväg om jag visste att jag skulle ut på okända vägar.
Idag tillexempel kör jag problemfritt det här stora åbäket 😉

(null)


Inför 2019 har jag några fobier jag funderar på om jag ska försöka göra mig av med, men jag är fortfarande osäker, eller snarare rädd för att lova det. Skulle jag övervinna dessa skulle det också innebära en liten lättnad i vardagen, så egentligen borde jag bara köra. 

Acceptera hur och vem man är, men fortsätta att utvecklas är en bra grund att stå på tycker jag, som dessutom inte sätter för stora krav på det nya året.
Jag lovar att INTE lova mig själv att gå på fler fester, att stå mer i centrum, eller att utmana mig på saker som inte ger mig någonting.
Jag lovar däremot att göra saker som gör mig till en bättre människa både för mig själv och omgivningen, som jag vet kommer ge en högre livskvalitet. 
Jag lovar att vara mig själv...!

Önskar er nu ett gott nytt år, där ni försöker göra val som ni vet gör er själva gott! 
Kram.

(null)

Kommentera här: