Det sociala batteriet


Ibland går man ju på sociala tillställningar eller fest och kalas och parmiddagar, trevligt javisst, men oftast blir jag efter en sådan dag helt slut. Har jag varit iväg en fm och em så orkar jag absolut inte träffa mer folk på kvällen, förutom familjen då såklart.
Jag vet många andra som behöver träffa folk och umgås och hitta på saker hela tiden. Jag dömer de inte, det är bara intressant hur olika personlighetstyper fungerar och skulle fler tänka på det och ha kunskapen så skulle nog fler människor ha ökad förståelse för varandra.

Det som är lite lustigt är att jag kan ha hur mycket som helst att göra hemma, ett helt A4 med fixa-punkter, skjutsa, hämta, handla mat, hämta ut paket, medicin, ut med hunden, städa, ärenden vid datorn och så vidare.....och efter en sådan dag är jag fortfarande pigg och energifull.
Det är det sociala som tar mycket energi av mig, fast jag vill inte vara utan det, det är bara så att batteriet har lite dålig funktion och behöver laddas med jämna mellanrum. 
Är man medveten om det så uppskattar man att träffa folk och (försöka) vara social, för i rimlig mängd så är ju även det uppiggande och upplyftande! 🙂

(null)


Kommentera här: